Leave Your Message
O le a le Galuega Fa'avae ole Suau'u Fa'ato'a fana?

Tala Fou a le Kamupani

O le a le Galuega Fa'avae ole Suau'u Fa'ato'a fana?

2024-07-26

O le fa'apalapala fana o se tasi lea o meafaigaluega autu mo le fa'aogaina o le fa'aogaina, lea e i ai se aafiaga tele i le tulaga lelei o le fa'aogaina. O totonu o le fana faʻapipiʻi o se avanoa sili ona faʻamaufaʻailogaina, lea e taʻalo ai se sao i le vavaeeseina o pulu faʻafefete, paʻu maea, detonators, ma isi mea mai le vai vaieli i le faagasologa o galuega. Aefana suau'uo lo'o fa'atatau i le fausiaina o le suau'u.

Pe a fa'aogaina pulu fa'alava mo le fa'agaoioiga, o le pa o pulu fa'ato'aga o le a maua mai ai se malosi fa'alavelave matuia. I le taimi lava e tasi, o le a galue i luga o pito e lua o le fana faʻapipiʻi faʻatasi ma le mamafa o le kesi e gaosia pe a uma ona susunuina le paʻu. Pe a mamanuina, e le gata ina manaʻomia le faʻamautinoaina o le tino o le fana e maualuga le gafatia, ae o faʻamau faʻafesoʻotaʻi i le ulu o le fana ma le siʻusiʻu o le fana e tatau foi ona i ai le malosi maualuga, ma e tatau ona gauai atu i le filifiliga talafeagai o le. mea fa'aaogaina. E le gata i lea, pe a mamanuina le fausaga o le suauu perforating fana, e tatau ona gauai atu i isi auiliiliga. E ala i le faʻaauau pea o le faʻaleleia ma le faʻaleleia atili o faʻamatalaga, o le faʻatinoga e mafai ona sili atu ona faʻamaonia.

Va'aiga lautele ma le fa'avae o fana fa'apa'u suau'u

O fana fa'asu'u suau'u e tele lava ina ave vaega fa'amaufa'ailoga mo le fa'ata'ita'i o pulu fa'alava. E masani ona vaevaeina i latou i le tino fana, ulu o le fana, siʻusiʻu fana ma isi vaega. O le mea atoa e faia i paipa uʻamea e leai se mea, ma o pupu tauaso o loʻo tuʻuina atu i le puipui pito i fafo o le paipa uʻamea. O fana fa'ato'a e masani ona fa'aaogaina i le taimi nei e fa'avasegaina e tusa ai ma le auala e fa'afeiloa'i ai, auala fa'alava, ma le auala toe fa'aaogaina.

I le galuega moni, a maeʻa sauniuniga uma, e faʻapala le faʻamaʻi, ma o le a pa le uaea faʻamaʻi i se saoasaoa maualuga ma le maualuga o le mamafa, ona paʻu ai lea o le pulu faʻapipiʻi o loʻo tumu i totonu o le fana. A maeʻa ona paʻu le mea pāpā i totonu o le pulufana, o le a faʻasaʻolotoina se malosi malosi tele. O lenei malosi malosi o le a galue i luga o le conical bushing i totonu o le pulufana, lea o le a mafua ai ona maua le tui mai le itu axial ma taulai faatasi. I se tasi taimi, o le malosi o loʻo galue i luga o le pito i luga o le conical bushing o le a tuʻuina atu i le ultra-high pressure, tulei i luma i se saoasaoa maualuga tele, ona faʻaosoina ai lea o le pusa, o le mama sima ma le faʻatulagaina e maua ai le faʻaogaina manaʻomia. alavai.

O le fa'ava'a o le so'otaga pito sili lea ona taua i le su'esu'eina ma le atina'eina o suau'u ma kesi. Ina ia faʻalauteleina le gafatia o le suauʻu ma le kesi faʻasao faʻasao, o le faʻaogaina o tekinolosi faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le taʻavale ma le faʻafefe o fana na faʻaaogaina lautele i le fale ma fafo ona o le faʻatupulaia tele o le gaosiga o faʻatanoa maualalo. O kamupani suau'u tetele latou te fa'atauaina tele ma fa'aoga.

O le vaega faʻapolofesa a Vigor o inisinia faʻainisinia e tele tausaga o le poto masani i luga ole laiga i le faagasologa o le R & D, gaosiga ma le faʻaogaina o fana faʻapipiʻi i luga ole laiga, Vigor e mafai ona tuʻuina atu ia te oe le tele o faʻapolofesa oloa fofo ma oloa sili ona lelei e fetaui ma le vailaʻau lavelave. siosiomaga o le pu i lalo. E mafai fo'i e le 'au a Vigor ona mamanuina ma fa'amamā oloa o lo'o iai e tusa ai ma ou mana'oga ina ia fetaui lelei ma ou fa'amoemoega. Afai e te fiafia i fana faʻapipiʻi a Vigor poʻo auaunaga faʻapitoa, faʻamolemole aua le faʻatuai e faʻafesoʻotaʻi ma matou e maua ai oloa sili ona tomai ma le auaunaga sili ona lelei.

Mo nisi fa'amatalaga, e mafai ona e tusi i la matou pusameliinfo@vigorpetroleum.com &marketing@vigordrilling.com

O le a le Galuega Fa'avae o le Suau'u Fa'afana Fanau.png