Leave Your Message
Le Matafaioi Mata'utia a O-mama i le fa'a'a'a'a o fana

Tala Fou

Le Matafaioi Mata'utia o O-mama i le Fa'a'a'a'au fana

2024-04-18

Le Matafaioi Mata'utia o O-Rings i Fa'afana'au I totonu ole lalolagi e su'e suau'u ma kesi, so'o se mea faigaluega e iai sona sao taua i le fa'amautinoaina o le saogalemu ma le lelei. O-mama e tu matilatila o ni toa e le o ta'ua i totonu o le tele o vaega o lo'o fausia ai meafaigaluega i lalo. O tama'i mama pa'u nei e iai se sao taua i le fa'agaioiina o fana fa'apa'u, o se meafaigaluega taua e fa'aaogaina i le alamanuia.

img (2).png

O a fa'amaufa'ailoga o lo'o i totonu o fana fa'apa?

O fana fa'apipi'i o ni meafaigaluega fa'apitoa mo le fa'atupuina o pu i totonu o fa'amea vai ma ma'a fa'ata'amilo e maua ai fa'apolopolo hydrocarbon. O nei fana e galue i lalo o le mamafa o le mamafa ma tulaga o le vevela, e taua tele e puipuia ai soʻo se liki pe faʻaleagaina. O fa'amaufa'ailoga eseese o lo'o tu'ufa'atasia i totonu o le mamanu, ma o-mama o se ituaiga fa'amaufa'ailoga autu.

O-mama o lo'o fa'atulaga lelei e puipuia ai le tafe atu o vai vaieli i totonu o mea fa'aeletonika ma'ale'ale a le fana ma mea pāpā.


O Fa'amaufa'ailoga Mata'utia i le Fa'apaina o fana?

Ioe. O fa'amaufa'ailoga, ae maise o-mama, e taua tele i le fa'ao'o o fana. So'o se fa'aletonu i le faiga fa'amaufa'ailoga e mafai ona ta'ita'iina atu ai le fa'asa'olotoina o vai vai lelei i totonu o le fana:

l Fa'aleagaina mea fa'aeletonika ma fa'ailoga tau i le fana.

l Taimi e toso ma sui ai le fana i le taimi o se tulaga.

O-mama o se pa pupuni i le va o le si'osi'omaga faigata i lalo ma vaega maaleale totonu o le fana. Latou te fa'amautinoaina o mea pāpā e fa'aoso sa'o le taimi ma le mea e fa'amoemoeina, fa'atumauina le fa'amaoni o le vaieli ma le puipuia o meafaigaluega. A aunoa ma nei fa'amaufa'ailoga, o le a sili atu le maualuga o le lamatiaga o le fa'aletonu po'o le saogalemu.


O a Mea O-Ring e sili ona lelei mo le fa'a'au o fana?

E tusa ai ma tulaga lu'itau o lo'o fa'agaioi ai fana fa'apa, o le filifilia o mea o-mama e sili ona taua. O mea e tatau ona tatalia le mamafa o le mamafa, vevela, ma le faʻaalia i le suauʻu ma le kesi sua e aunoa ma le aveesea o mea faʻamaufaʻailoga. O mea masani e faʻaaogaina mo mama O i fana faʻapipiʻi e aofia ai:

Nitrile (NBR): Nitrile O-mama ua lauiloa mo le tetee atu i le suauʻu ma suauʻu faʻavae hydrocarbon, ma faʻaalia ai i latou i le suauʻu ma le kesi alamanuia.

Fluoroelastomer (FKM / Viton®): O nei mama O e iai le tulaga ese o le tetee atu i kemikolo ma e mafai ona taulima eseese vevela, ma fa'afaigofie ai mo si'osi'omaga faigata i lalo.

Hydrogenated Nitrile (HNBR / HSN): HNBR O-mama e tuʻufaʻatasia faʻamanuiaga o le NBR ma Viton, e ofoina atu le malosi tele i le vevela, suauu, ma vailaʻau.

Perfluoroelastomer (FFKM): FFKM O-mama o le filifiliga pito i luga mo tulaga ogaoga, faʻatasi ai ma le tetee faʻapitoa i le maualuga o le vevela ma vailaʻau faʻamalosi.

O-mama e iai sona sao taua i le fa'agaioiga lelei o fana fa'alava i totonu ole suau'u ma kesi. O nei vaega laiti ae taua o loʻo avea ma laina mulimuli o le puipuiga, faʻamautinoa le saogalemu ma le lelei o faʻagaioiga vaieli. O le filifilia o mea o-mama sa'o e taua tele e tatalia ai tulaga faigata i lalo ma tausia le sa'o o meafaigaluega. O le malamalama i le taua o nei faʻamaufaʻailoga e faʻamaonia ai le faʻainisinia ma le saʻo e manaʻomia ile vaega ole suauʻu ma kesi.


O le fana fana mai Vigor e mafai ona avea ma auaunaga OEM e tusa ai ma manaoga o le tagata faatau, ma o le a alu le vaega QC a Vigor i le falegaosimea mo le asiasiga i se taimi vave e mautinoa ai le lelei o le fana fana. Afai e te fiafia i la matou viliina i lalo ma meafaigaluega faʻamaeʻaina, faʻamolemole aua le faʻatuai e faʻafesoʻotaʻi ma matou.