Leave Your Message
Auala e Filifili ai le Packer

Tala Fou a le Kamupani

Auala e Filifili ai le Packer

2024-08-06

Tulaga lelei.

  • E tatau ona iloilo lelei le mamafa ona o le filifilia o pusa e tatau ona faia ma le malosi talafeagai mo le vaieli. E tatau ona iloa pe o le a sau mai le pito i luga poʻo le pito i lalo o le pusa ma pe o le a suia le eseesega mai le tasi itu i le isi i le taimi o le ola o le vaieli. O nisipusa fa'amae'ao le a na'o le fa'atapula'aina o le mamafa mai le tasi itu.
  • O le suiga o le mamafa o se vaega foi lea o le gaioi o paipa (fa'umi'umi po'o le fa'aitiitia). O le vevela o se iloiloga talu ai o nisi o packers o le a faʻatinoina i le maualuga o le vevela nai lo isi.Fa'amau fa'aputu e masani ona fa'atapula'a i le vevela o le 300oF maualuga. Fa'amau fa'amaufa'ailoga fa'aogaina i fa'amaufa'ailoga mopackers tumaupo'o fagu fa'ameamea o le a filifilia mo le fa'atinoga sili ona lelei i se va'aiga o le vevela.
  • Su'ega fa'a'a'a i totonu o le vaieli e tatau ona mafaufau i ai. E masani lava, e le lelei le fa'aogaina o pusa e mafai ona maua i vaieli e maualuga le maualuga o le H2S. O le tele o taimi, o u'amea o lo'o fa'aaogaina i le gaosiga o se mea fa'apipi'i e tatau ona filifilia e fa'afeagai ma so'o leaga o le a latou feagai.
  • Ole umi ole taimi ole gaosiga ose mea taua ile filifilia ole packers. Afai o se sone e fa'amoemoe e gaosia mo le tele o tausaga e aunoa ma se galuega fa'aleleia, atonu e mana'omia le fa'aogaina o se fa'apipi'i tu'aiga tumau po'o se fa'apipi'i fa'apipi'i eletise e mafai ona toe maua mai. Ae peita'i, afai e fa'amoemoe e mana'omia le toe fa'aleleia o le vaieli i totonu o se taimi pu'upu'u, atonu e sili atu ona mana'omia le fa'aogaina o se masini fa'apipi'i seti.
  • Afai o le vaieli e tatau ona togafitia i mea oona poʻo mea faʻafefe poʻo pamu i totonu i le maualuga ma le mamafa mo soʻo se mafuaʻaga, e tatau ona filifilia le faʻapipiʻi saʻo O faʻaletonu Packer e masani ona tupu i le taimi o togafitiga. O le fa'apa'iaina o paipa atonu e matua'i ogaoga a'o togafitiga. O le fa'aitiitia e mafai ona fa'aoso ai mea e mafai ona toe maua mai e fa'asa'oloto, pe mafai fo'i ona alu ese ai elemene fa'amau mai le fa'amaufa'ailoga i totonu o se pusa fa'amaumau po'o se pusa fa'amau.

Fegalegaleai ma isi meafaigaluega i lalo.

  • E masani ona filifilia pusa ona o lo latou fetaui ma isi meafaigaluega. Mo se fa'ata'ita'iga, o lo'o fa'aogaina fa'aoga tautau fa'atasi ma faiga saogalemu i lalo o le eleele, e mana'omia le fa'aogaina o pusa fa'apipi'i hydraulic. Fa'apipi'i fa'apipi'i eletise e fa'ataga ai le tagata fa'afoe e fa'apipi'i ma fa'apipi'i le faiga atoa o le saogalemu ma le la'au a'o le'i tu'u fa'aputu. O vai vaieli e mafai ona suia i vai mama a'o pulea atoatoa le vaieli. E mafai ona seti pusa pe a uma lefe'avea'i o vai ua maea.
  • Afai e tatau ona tautua meafaigaluega uaea i totonu o le paipa po'o le fa'alava o paipa e tatau ona ausia, e mana'omia le fa'aogaina o pusa e le mana'omia ai le mamafa o paipa e fa'amautu ai. E mafai ona fa'amae'a lelei fa'agaioiga uaea pe a fa'asa'o sa'o le paipa e ala i le tu'u i lalo i le le lava po'o le vevesi. Ua fa'ateleina le taua i vaieli loloto.
  • I le tele o taimi, e faia le filifiliga o mea fa'apipi'i mo le fa'aoga i alatoto si'i kesi e taofia ai le si'itia o le mamafa mai le fa'atupuina ma puipuia le kesi mai le feula i le pito o le paipa.
  • Afai e fa'aogaina se fa'aputu fa'atasi ma se vaega e pamu ai le tootoo, e masani lava ona mana'omia le tu'u o le paipa i le fa'alavelave. E tatau ona faia se filifiliga packer e faʻatagaina ai lenei mea.

Mana'oga tagata fa'atau.

E tatau ona iloa o le tele o taimi, e tele ni eseesegaituaiga o packers e mafai ona faʻaaogaina lelei i le faʻapipiʻi tutusa. O le tele o taimi, e mafai ona filifilia se tagata fa'apipi'i e le tagata fa'afoe aua na ia maua le manuia lelei i le fa'aaogaina i le taimi ua tuana'i.

Tamaoaiga.

E mafai ona avea le tamaoaiga ma se vaega i le filifilia o packers. I nisi tulaga, e tatau i le tagata fa'apipi'i ona fa'amae'aina se va'aiga lelei e mafai ma o le a filifilia se fa'aputu ona o lona tau maualalo.

Fa'atonu sa'o.

Afai e setiina se pusa e se laina eletise, e mafai ona tuu le pusa i totonu o lepusa matua sa'o. O nisi taimi, e matua vavalalata fa'atasi le vaeluaga, e mana'omia ai le tu'u sa'o o le pusa.

I le avea ai o se tagata gaosi oloa fa'apolofesa, o le 'au fa'apolofesa a Vigor o inisinia fa'apitoa e masani i oloa fa'apipi'i masani ona fa'aogaina i luga o le maketi. O oloa matou te tuʻuina atu ia te oe e faʻatatau i le faʻatonutonuina o le lelei atoatoa e tusa ai ma faʻamaumauga API 11 D1 e faʻamautinoa ai o le lelei o oloa e mafai ona fetaui ma le siosiomaga lavelave nofoaga. I le taimi nei, o ituaiga eseese o oloa faʻapipiʻi mai Vigor ua faʻaaogaina i le tele o suauʻu suauu i le salafa o le lalolagi, ma ua tuʻuina atu e le au faʻatau ni manatu lelei i luga o le fanua, ae o loʻo faʻaauau pea ona galulue malosi le au Vigor, ma o loʻo matou faʻaleleia pea le mamanu o le packer. ma le gaosiga o gaioiga ina ia mautinoa o loʻo pulea mea uma. Afai e te fiafia i le Vigor's packer series products, faamolemole aua le faatuai e faʻafesoʻotaʻi ma matou e maua ai le tele o oloa faʻapolofesa ma le auaunaga sili ona lelei.

Mo nisi fa'amatalaga, e mafai ona e tusi i la matou pusameli info@vigorpetroleum.com &marketing@vigordrilling.com

news_img (4).png