Leave Your Message
E Fa'afefea ona Fa'aogaina Fana Fa'a'au i le Fa'ato'aga?

Tala Fou a le Kamupani

E Fa'afefea ona Fa'aaogaina Fanau Fa'apa'u i le Fa'ato'aga?

2024-07-26

O le fana fa'apa'u ose masini e fa'aoga e tu'ia pe viliina fa'alava i vaieli suau'u ma kesi mo le fa'amoemoega o le gaosiga. O fana fa'apa'u e aofia ai le tele o foliga pāpā ma ua mamanuina i le tele o fetuutuunaiga ma lapopo'a. O se itu taua o le fana o le lautele. Ole tele e masani lava ona fa'amoemoeina ile fa'atupuina ole fa'atapula'aina ole va'alele po'o tapula'a fo'i e fa'ae'eina e masini i luga ole laiga.

O fana nei e maua ai le fa'aoga ma le fa'aoga i totonu o pisinisi eseese ae o le fa'aoga masani o fale suau'u ma kesi. E tele ituaiga o fana fa'apa'u o lo'o avanoa ma fa'aoga e fa'alagolago ile talosaga. I totonu o le alamanuia vili, latou te manaʻomia le faia o avanoa i casings. O lo'o i ai le tele o mea papa e fa'atupuina ai le ituaiga o matala e mana'omia i le tatalaina o lapo'a eseese ma ituaiga o pusa. I totonu o le alamanuia viliina, fa'alava fana o se vaega o meafaigaluega masani e fa'aoga e fa'afeso'ota'i ai paipa.

E fa'apefea ona fa'aogaina i le fanua?

A o'o i le viliina o vaieli suau'u masani, o le tele o pusa o oloa e puipui mafiafia e tu'u i totonu ma fa'amama i totonu. E mana'omia lenei fa'amauga mautu ina ia leai se vai o lo'o taoto i totonu o le faatanoa e mafai ona o'o atu i le vaieli. A o'o i le taimi sa'o e amata ai le gaosiga, e tatau ona faia pu i totonu o le pusa ma le sima. E mana'omia le loloto ma le lautele ma o le mea lea e le lava le fa'aaogaina o se vili masani. O le mea lea e mana'omia ai le fa'apipi'iina o fana fa'apa. Latou te fa'apupulaina nei pu e ala i le fa'apipi'iina o mea pāpā.

O ituaiga o fana fa'apa

E tolu ituaiga o fana fa'ato'a ma o latou fa'aoga e fa'atatau i le mea e mana'omia ai:

O le fana gaogao e mafai ona toe aumai

  • I totonu o lenei fana, o se paipa uʻamea e faʻamautu le moliaga ma o lenei fana e masani ona tuʻu ai sina otaota i tua.

fana fa'aalu

  • O lenei ituaiga o fana fa'ato'a e fa'aogaina ai pusa ta'itasi. O mataupu ua fa'amaufa'ailogaina ma o lo'o umia se moliaga. O nei fana e tuua ai se aofaiga itiiti o otaota i totonu o le vaieli.

fana semi-fa'aalu

  • O totogi i nei fana e toe maua mai e ala i le fa'aogaina o uaea. I nisi taimi, e mafai ona faʻaaogaina pa uʻamea. O nei fana e maua mai ai le tele o otaota na totoe mai mea pāpā. O le lelei o ia fana o lo latou tumau ma toe faʻaaogaina.

O fana fa'apa'u e maua i le tele o lapopo'a ma o latou fa'aoga e eseese. E tatau i pisinisi suau'u ona fa'atumauina le maualalo o tupe fa'aalu i totonu o le fanua ma puipuia aseta taua. O le ola ma le lelei o fana o se galuega o le puipuia o vaega filo i luga o fana. Tele pisinisi latou te fa'aogaina filo fa'aleaganu'u e fesoasoani i vaega e tumau ma fa'amamago ma fa'amautinoa ai le fa'amautu.

I le avea ai o se ta'ita'i fa'atau atu o masini fa'a'ofu'ofu ma fa'amae'aina, e sili atu le malosi o le Vigor i le tu'uina atu o vaifofo pito sili ona lelei e fa'atatau i le suau'u ma le kesi. O matou inisinia fa'apitoa e iai se malamalama'aga loloto ma fa'apitoa i le fa'aogaina o fana ma le fa'aogaina. O lo'o fa'aauau pea ona fa'aleleia e le 'au fa'ainisinia a Vigor a tatou fana fa'apa'u ina ia mautinoa latou te fa'amalieina le faufale o nofoaga mo a tatou tagata fa'atau.

Afai o loʻo e mafaufau i oloa faʻasologa o fana a Vigor, matou te faʻamalosia oe e faʻafesoʻotaʻi ma matou. O la matou 'au e fa'amaoni i le ofoina atu o tulaga maualuga o lagolago fa'atekinisi, tu'uina atu oloa sili ona lelei, ma tu'uina atu auaunaga fa'aa'oa'o. Fa'afeso'ota'i matou i le aso e su'e ai pe fa'afefea ona fa'afetaui e Vigor ou mana'oga fa'ama'i ma le sa'o ma le poto.

Mo nisi fa'amatalaga, e mafai ona e tusi i la matou pusameliinfo@vigorpetroleum.com&marketing@vigordrilling.com

E fa'afefea ona fa'aogaina le fana i le fanua.png