Leave Your Message
Galuega & Vaega Autu ole Packer

Tala Fou a le Kamupani

Galuega & Vaega Autu ole Packer

2024-07-23

Galuega a le Packer:

  • I le faʻaopoopoga i le tuʻuina atu o se faʻamaufaʻailoga i le va o le paipa ma le pusa, o isi galuega a le packer e faʻapea:
  • Taofi le gaioi i lalo ole manoa paipa, fa'atupu ai le tele o tete'e axial po'o mamafa fa'amalosi ile manoa paipa.
  • Lagolago nisi o le mamafa o le paipa o lo'o i ai le mamafa tele o le mamafa o le manoa.
  • Fa'ataga le lapo'a sili o le alavai lelei (le manoa paipa) e fetaui ma le fua fa'atatau o le gaosiga po'o le tui.
  • Puipui le pusa gaosi ( manoa i totonu o le atigipusa) mai le pala mai vai gaosia ma mamafa maualuga.
  • E mafai ona maua ai se auala e tuueseese ai le tele o sone gaosia.
  • Taofi lelei le sua (fasi sua, sua fa'aputu) i totonu o le pusa fa'amau.
  • Fa'afaigofie le si'isi'i fa'apitoa, e pei o le si'i pea o le kesi e ala i le A-annulus.

Vaega Autu a Packer:

  • Tino po'o mandrel:

Mandrel o se vaega autu o se packer o loʻo i ai fesoʻotaʻiga pito ma tuʻuina atu se ala i totonu o le packer. E a'afia i le fa'aalia sa'o i le sua o lo'o tafe mai ma o lona filifilia o meafaitino ose filifiliga taua tele. O mea fa'aaoga muamua o le L80 Type 1, 9CR, 13CR, 9CR1Mo. Mo le tele o le pala ma le oona auaunaga Duplex, Super Duplex, Inconel e faʻaaogaina foi e tusa ai ma le manaʻoga.

  • fa'ase'e:

O le fa'ase'e o se masini fa'a tina ma fa'amau (po'o nifo) i ona foliga, e so'o ma u'u le puipui fa'amau pe a tu'u le fa'aputu. E eseese ituaiga o fa'ailoga fa'ailoga o lo'o maua i fa'amau e pei o fa'amau fa'alupe, fa'ase'e fa'a-fa'a'a'aiga fa'asaga fa'atatau ile mana'oga o fa'apotopotoga.

  • Cone:

O le cone e fa'apipi'i e fetaui ma le pito i tua o le fa'ase'e ma fai ai se fa'alava e fa'aoso ai le fa'ase'e i fafo ma totonu o le puipui fa'amau pe'a fa'aoga le malosi i le fa'apipi'i.

  • Faiga-eleele faiga

O le afifiina elemene o le vaega pito sili lea ona taua o soʻo se mea faʻapipiʻi ma e maua ai le faʻamaufaʻailoga muamua. O le taimi lava e taula ai fa'ase'e i totonu o le puipui o le pusa, o le malosi fa'apipi'i fa'aopoopo e fa'amalosia ai le faiga fa'apipi'i-elemene ma fausia ai se fa'amaufa'ailoga i le va o le tino fa'apipi'i ma le lautele totonu o le pusa. O mea e faʻaaogaina muamua o le NBR, HNBR poʻo le HSN, Viton, AFLAS, EPDM ma isi mea sili ona lauiloa o le elemene elemene tumau faʻatasi ma le mama faʻalauteleina, tolu vaega elemene elemene ma le mama spacer, ECNER elemene elemene, Spring faʻapipiʻiina elemene elemene, Gagau. faiga elemene mama mama.

  • Loka mama:

O le mama loka e iai sona sao taua i le galuega a le packer. O le fa'amoemoega o se mama loka o le tu'uina atu lea o uta axial ma fa'ataga le fa'asolo tasi o vaega fa'apipi'i. O lo'o fa'apipi'i le mama loka i totonu o le fale mama loka ma fa'atasi uma i luga o le mandrel mama loka. O le malosi fa'atulagaina uma e fa'atupuina ona o le mamafa o paipa e loka i totonu o le fa'aputu e ala i le mama loka.

Vigor i le avea ai ma tagata gaosi oloa sili ona tomai faapitoa i le suauu ma le kesi alamanuia, Vigor i taimi uma e tausisi pea i le atinae faifai pea o oloa fou, i le taimi nei Vigor e mafai ona tuuina atu ia te oe ni packers faamoemoega eseese e ono, i le taimi nei, o le packer mai Vigor ua faaaogaina i le tele o tele. suau'u fanua i Amerika, Europa, ma isi, o taunuuga lelei o le faaaogaina o le packer i le nofoaga o le tagata faatau e faamaonia ai le faatuatuaina ma le alualu i luma o Vigor packer. O le a fa'amaoni fo'i le 'au a Vigor i le tu'uina atu i a tatou tagata fa'atau le tele o ituaiga o oloa fa'apipi'i e fa'afetaui ai mana'oga o lo'o fesuisuia'i o le fanua. Afai e te manaʻo e galulue faʻatasi ma Vigor, faʻamolemole aua le faʻatuai e faʻafesoʻotaʻi ma le au faʻapitoa a Vigor e maua ai le tele o oloa faʻapolofesa ma le auaunaga sili ona lelei.

Mo nisi fa'amatalaga, e mafai ona e tusi i la matou pusameliinfo@vigorpetroleum.com &marketing@vigordrilling.com

news_img (2).png