Leave Your Message
Galuega ma Vaega Autu ole Packer

Alamanuia malamalama

Galuega ma Vaega Autu ole Packer

2024-09-20

Packer o se masini faʻainisinia ma se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o se pusa fuafuaina, faʻaaogaina mo le polokaina o le vai (suavai poʻo le kesi) fesoʻotaʻiga e ala i le avanoa faʻasalalau i le va o alalaupapa e ala i le faʻamauina o le va i le va".

E masani lava ona seti se Packer i luga a'e o le sone gaosi e fa'aesea ai le va o le gaosiga mai le fa'alava fa'amea po'o sone gaosia i se isi mea i totonu o le vaieli.

I le fa'amae'aina o pu, o lo'o fa'asolo atu le fa'alava o le gaosiga i le umi atoa o le vaieli ma ui atu i le faatanoa. O le pu o lo'o fa'apipi'i e fa'atino lelei e avea o se masini fa'atonutonu mo le gaosiga saogalemu o hydrocarbons mana'omia ma avea ma pa puipui e taofia ai le toe fa'aofiina o vai e le mana'omia, kasa, ma mea malo i totonu o le vaieli.

A mae'a ona aveese le manoa vili, o le so'otaga fa'aauau o atigi pusa e eseese le lautele e tafe atu i totonu o le vaieli i loloto eseese ma fa'amautu i le fa'avaeina i se faiga e ta'ua o le Sima. 'Sima' iinei e faasino i le paluga o le sima ma nisi mea faaopoopo e pamu i totonu o le vaieli ma faʻatumu ai le gaogao i le va o le pusa ma le faʻavae o loʻo siomia ai.

A mae'a ona fa'amama atoatoa le vaieli mai le fa'ata'amilosaga, e tatau ona fa'a'a'a'a le fa'alava ina ia fa'aosofia ai le gaosiga mai vaega ola o le faatanoa e ta'ua o 'sone totogi'. E fa'atinoina le fa'agasologa o 'fana fa'apa'u' lea e fa'atupu ai ni fa'alavelave fa'afuase'i e pa ai pu i vaega ma'oti o le atigi pusa (ma totonu o le fa'atanoa) mo le fa'atonutonuina o le gaosiga o le hydrocarbons.

Parveen ofo atu se laina atoa o gaosiga faʻapipiʻi ma mea faʻaoga - mai pusa masani i mamanu faʻapitoa mo siosiomaga sili ona leaga. O matou packers ua mamanuina e tusa ai ma API 11 D1 Validation Grade V6-V0 ma Quality Control Grade Q3-Q1.

Galuega a le Packer: 

  • I le faʻaopoopoga i le tuʻuina atu o se faʻamaufaʻailoga i le va o le paipa ma le pusa, o isi galuega a le packer e faʻapea:
  • Taofi le gaioi i lalo ole manoa paipa, fa'atupu ai le tele o tete'e axial po'o mamafa fa'amalosi ile manoa paipa.
  • Lagolago nisi o le mamafa o le paipa o lo'o i ai le mamafa tele o le mamafa o le manoa.
  • Fa'ataga le lapo'a sili o le alavai lelei (le manoa paipa) e fetaui ma le fua fa'atatau o le gaosiga po'o le tui.
  • Puipui le pusa gaosi ( manoa i totonu o le atigipusa) mai le pala mai vai gaosia ma mamafa maualuga.
  • E mafai ona maua ai se auala e tuueseese ai le tele o sone gaosia.
  • Taofi lelei le sua (fasi sua, sua fa'aputu) i totonu o le pusa fa'amau.
  • Fa'afaigofie le si'isi'i fa'apitoa, e pei o le si'i pea o le kesi e ala i le A-annulus.

Vaega Autu a Packer:

  • Tino po'o mandrel:

Mandrel o se vaega autu o se packer o loʻo i ai fesoʻotaʻiga pito ma tuʻuina atu se ala i totonu o le packer. E a'afia i le fa'aalia sa'o i le sua o lo'o tafe mai ma o lona filifilia o meafaitino ose filifiliga taua tele. O mea fa'aaoga muamua o le L80 Type 1, 9CR, 13CR, 9CR1Mo. Mo le tele o le pala ma le oona auaunaga Duplex, Super Duplex, Inconel e faʻaaogaina foi e tusa ai ma le manaʻoga.

  • fa'ase'e:

O le fa'ase'e o se masini fa'a tina ma fa'amau (po'o nifo) i ona foliga, e so'o ma u'u ai le puipui fa'amau pe a tu'u le fa'aputu. E eseese ituaiga o fa'ailoga fa'ailoga o lo'o maua i fa'amau e pei o fa'amau fa'alupe, fa'ase'e fa'a-fa'a'a'aiga fa'asaga fa'atatau ile mana'oga o fa'apotopotoga.

  • Cone:

O le cone e fa'apipi'i e fetaui ma le pito i tua o le fa'ase'e ma fai ai se fa'aafi e fa'aoso ai le fa'ase'e i fafo ma totonu o le puipui fa'amau pe a fa'aoga le malosi i le fa'aputu.

  • Faiga-eleele faiga

O le afifiina elemene o le vaega pito sili lea ona taua o soʻo se mea faʻapipiʻi ma e maua ai le faʻamaufaʻailoga muamua. O le taimi lava e taula ai fa'ase'e i totonu o le puipui o le pusa, o le malosi fa'apipi'i fa'aopoopo e fa'amalosia ai le faiga fa'apipi'i-elemene ma fausia ai se fa'amaufa'ailoga i le va o le tino fa'apipi'i ma le lautele totonu o le pusa. O mea e faʻaaogaina muamua o le NBR, HNBR poʻo le HSN, Viton, AFLAS, EPDM ma isi mea sili ona lauiloa o le elemene elemene tumau faʻatasi ma le mama faʻalauteleina, tolu vaega elemene elemene ma le mama spacer, ECNER elemene elemene, Spring faʻapipiʻiina elemene elemene, Gagau. faiga elemene mama mama.

  • Loka mama:

O le mama loka e iai sona sao taua i le galuega a le packer. O le fa'amoemoega o se mama loka o le tu'uina atu lea o uta axial ma fa'ataga le fa'asolo tasi o vaega fa'apipi'i. Ua fa'apipi'i le mama loka i totonu o le fale mama loka ma fa'atasi uma i luga o le mandrel mama loka. O le malosi fa'atulagaina uma e fa'atupu ona o le mamafa o paipa e lokaina i totonu o le fa'aputu e ala i le mama loka.

I le avea ai ma se tasi o taʻutaʻua taʻutaʻua o packers, ua faʻamaoni le Vigor i le faʻatulagaina o tulaga faʻapitoa mo le lelei ma le faʻamaoni. O a matou inisinia e aumaia le tele o tausaga o le poto masani i le faʻaogaina ma le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi, matou te maua ai ni faʻamatalaga taua i la latou matafaioi taua i le manuia o galuega vili. Matou te malamalama e mafai e se packer maualuga ona aʻafia le lelei ma le saogalemu, o le mea lea matou te faʻaalu ai pea i suʻesuʻega ma atinaʻe. O la matou fa'amoemoe o le fa'afouina ma fa'atupuina se fa'asologa o fofo fa'apipi'i e fetaui lelei mo fa'aoga moni i le lalolagi.

I le Vigor, matou te faʻamuamua manaʻoga o matou tagata faʻatau, faʻamautinoa e le gata ina ausia a matou oloa ae sili atu i faʻamoemoega. Afai e te mana'o e su'esu'e a matou atina'e fou o packer po'o isi mea faigaluega eli i lalo, matou te fa'amalosia oe e aapa atu. O lo'o sauni la matou 'au fa'apitoa e tu'uina atu ia te oe le lagolago fa'apolofesa fa'apolofesa ma oloa maualuga e fa'atatau tonu i ou mana'oga. O lou manuia o la matou misiona, ma ua matou i ai iinei e fesoasoani ia te oe ia ausia.

Mo nisi fa'amatalaga, e mafai ona e tusi i la matou pusameliinfo@vigorpetroleum.com &marketing@vigordrilling.com

tala fou (3).png