Leave Your Message
Sa'oloto Point Fa'ailoga Meafaigaluega Taualumaga I Pipa Mau

Alamanuia malamalama

Fa'ailoga Meafaigaluega Fa'ailoga Fa'ailoga Sa'oloto I Pipa Pi'i

2024-08-29

E fa'atautaia e kamupani 'au'aunaga uaea eletise meafaigāluega i luga o laina ta'avale i totonu o le fa'amaupaipa vilipoʻo le paipa ma e mafai ona faʻamaonia saʻo le mea o loʻo pipii (siaki foifa'atatauga mata'utia) o le paipa. O meafaifaaili e ta'ua o le free point indicatormeafaigaluegao ni masini fa'aeletoroni ma'ale'ale e fuaina uma le fa'aloloa ma le fa'agaoioiga i totonu o lemanoa vili. O lenei faʻamatalaga e tuʻuina atu e ala i le uaea eletise eletise i luga o se laulau i luga o le vaega faʻatonutonu lea e faʻamatalaina ai e le tagata faʻatautaia faʻamatalaga.

Fa'ailoga Meafaigaluega Fa'ailoga Sa'oloto

Le faavae free-pointmeafaigaluegae aofia ai se mandrel lea e aofia ai afua fuapo'o microcell. I le pito i luga ma le pito i lalo o le meafaifaʻaili o loʻo i ai vaipuna faʻafefe, poloka faʻafefe, poʻo maneta, e taofi mau ai le meafaigaluega i totonu o le paipa.

A fa'aoga se toso i luga po'o se toso i luga, o le paipa i luga a'e o le pito mau e fa'aloaloa pe mimilo.

O le suiga i le taimi nei e ui atu i le meafaigaluega e fuaina e le microcell ma tuʻuina atu i luga mo le faʻamatalaga.

Pe a alu le meafaigaluega i totonupaipa pipii, e leai se gaioiga o le paipa, o le mea lea e leai se faʻalavelave poʻo se tosi e tuʻuina atu i le meafaigaluega.

I le isi itu, o le fua o loʻo i luga o loʻo faʻaalia e leai se suiga i lona faitau.

Fa'ailoga free-point e masani ona fa'aogainatagata su'e kolama fa'atasi ai ma tui fa'agata,tipi vaila'au, ma jet cutters (siaki foi:Otioti paipa vili masini). O lenei tamo'e tu'ufa'atasiga e fa'asaoina ai le taimi taugata, ma o le a fa'atumauina ai fo'i se fa'asologa faifaipea i le fuaina ina ia fa'aitiitia ai le avanoa o se fa'aletonu i le tipi po'osolomulifa'agaioiga.

Talu mai lena taimigaluega fagotae masani ona amata i le taimi lava e vaeluaina ai le paipa pe a maeʻa le filifiliga saoloto-point, o se faiga lelei le i ai o le meafaigaluega fagota.supavaisa i le viliinarig po'o le fa'aogaina i luga o le nofoaga i le taimi o le free-point ma tua i tua po'o le tipiina. E masani lava, o nisi o fautuaga e mafai ona faia e faʻaleleia ai le tulaga fagota pe a iai le fagota e mataʻituina le faʻaogaina o le free-point ma le vaeluaga.

A mau paipa vili po o paipa i totonu o le vaieli ma taofi ai gaioiga masani, VigorMeafaigaluega Fa'ailoga Tu'ufua (VFPT)e mafai ona fa'aitiitia le taimi taugata mo tagata fa'atau.

Faatasi ai ma le taʻaloga e tasi le malaga, o le Vigor Free-Point Indicator Tool e mafai ona faʻagata teisi le paipa poʻo le paipa i le taimi o se pu i totonu. A oʻo i le tulaga faʻatatau, ona sii aʻe lea o le paipa e fua ai suiga i mea faʻagata o le paipa ma teu faʻamaumauga i totonu o le tatou Memory Unit-MHWT43C.

A maeʻa le aoina o faʻamatalaga, ona faʻagasolo lea i faʻamaumauga i le polokalama faʻapitoa ma faʻaeseese le tulaga o le paipa saoloto / pipii ma se lipoti masani.

Mo nisi fa'amatalaga, e mafai ona e tusi i la matou pusameliinfo@vigorpetroleum.com&marketing@vigordrilling.com

news_imgs (7).png