Leave Your Message
Ke kumu o ka Dissolvable Frac Plugs in the Well Completion

Nūhou

Ke kumu o ka Dissolvable Frac Plugs in the Well Completion

2024-09-12

Hoʻohana ʻia kēia mau palaka frac i nā hoʻonā hoʻopau maikaʻi e hoʻomaʻamaʻa i ke kaʻina hana hoʻoheheʻe hydraulic a hoʻopaʻa i ka hana o nā luawai aila a me ke kinoea. Ma lalo iho nei kekahi mau kumu o nā plugs dissolvable i hoʻohana ʻia i ka wā o ka hoʻopau maikaʻi ʻana:

  • Hoʻokaʻawale ʻāina:I ka hoʻopau maikaʻi ʻana, ua kau ʻia kēia mau frac plug i nā manawa i koho mua ʻia ma ka luawai e hoʻokaʻawale i nā ʻāpana like ʻole a i ʻole nā ​​​​ʻāpana o ka waihona. Hāʻawi kēia i ka hoʻoulu ʻia ʻana o nā manawa wai i ka wā o ka haʻihaʻi hydraulic. Ma ka hoʻokaʻawale ʻana i kēlā me kēia ʻāpana, pale ka frac plug i ka hoʻopili ʻana ma waena o nā haʻihaʻi a hoʻopaʻa i ka pono o ka hoʻokele wai a me ka hoʻihoʻi hydrocarbon.
  • ʻĀpana NuiHaʻihaʻi:Hiki i kēia mau frac plug ke hoʻokō i nā ʻenehana fracturing multi-stage. Ke hoʻopili ʻia kahi ʻāpana o ka luawai me kahi plug frac, hiki ke hoʻokomo ʻia nā wai haʻihaʻi kiʻekiʻe i loko o kēlā ʻāpana e hana i nā haʻihaʻi i loko o ka pōhaku reservoir. ʻO ke ʻano dissolvable o kēia mau plugs e hoʻopau i ka pono no ka wili ʻana a i ʻole ka hoʻihoʻi ʻana i nā hana, e maʻalahi a ʻoi aku ka maikaʻi o ke kumu kūʻai e hana i nā pae haʻihaʻi he nui i loko o ka luawai hoʻokahi.
  • ʻO ka maikaʻi o ka hana:Hoʻohana ka hoʻohana ʻana i kēia mau frac plugs i ke kaʻina hana hoʻopau maikaʻi ma ka hoʻopau ʻana i ka manawa a me ke kumukūʻai e pili ana i nā hana wili ma hope o ka frac. Hoʻomāmā ke kaʻina hana i hiki ke hoʻopau maikaʻi a wikiwiki hoʻi. Hoʻemi ʻia nā kapuaʻi kaiapuni: Hāʻawi kēia mau palaka frac i nā pono kaiapuni ma o ka hōʻemi ʻana i ka hana o nā ʻōpala wili. ʻO ka hoʻopau ʻana i nā hana wili e kōkua i ka hōʻemi ʻana i ka nui o nā ʻōpala a me nā ʻokiʻoki i hana ʻia i ka wā o ka hoʻopau maikaʻi ʻana.
  • Hoʻonui ʻia ka hoʻolālā maikaʻi ʻana:Hāʻawi kēia mau frac plug i ka maʻalahi i ka hoʻolālā maikaʻi a me ke kaawale o nā pae haʻihaʻi. Hiki i nā mea hoʻohana ke hoʻonohonoho pono i kēia mau plugs i nā manawa i makemake ʻia ma ka luawai, e hoʻopili i ka papahana hoʻoulu e pili ana i nā ʻano reservoir a me nā pahuhopu hana, ʻO ka hiki ke hoʻolālā a hoʻokō i nā hana fracturing pololei a maʻamau hiki ke alakaʻi i ka hana maikaʻi.

Hoʻohana ʻia nā plugs dissolvable bridge o Vigor i ka ʻenehana ʻokiʻoki a me nā ʻenehana hana kiʻekiʻe e hoʻohālikelike i ka nui a me ka manawa hemo e hoʻokō i nā pono o ka mea kūʻai aku. Hoʻomaʻemaʻe mau kā mākou hui R&D i nā hoʻolālā huahana e noho ma mua o nā koi e ulu nei. No nā nīnau e pili ana i kā mākou Soluble Bridge Plug and Fracturing Plug, e kelepona i ka hui Vigor. Hoʻopaʻa mākou e hana pū me ʻoe e hana, hoʻolālā, a hana i nā huahana i kūpono a ʻoi aku paha i kāu mau manaʻo. Manaʻo mākou i ka manawa kūpono e hana pū me ʻoe. No ka ʻike hou aku, hiki iā ʻoe ke kākau i kā mākou pahu letainfo@vigorpetroleum.com&marketing@vigordrilling.com

img (6).png